O femeie din Noua Zeelandă și-a dus iubitul de lungă durată la Tribunalul pentru Litigii, acuzată că a încălcat un „contract oral” prin faptul că nu a condus-o la aeroport, ceea ce a dus-o la pierderea unui zbor către un concert și forțând-o să-și întârzie călătoria cu o zi. . .
Femeia a declarat Tribunalului pentru Contencios din Noua Zeelandă că a fost într-o relație cu bărbatul de șase ani și jumătate până la apariția disputei.
Pe baza unei hotărâri judecătorești. Lansat joi După ce a ascuns nume, femeia a aranjat să participe la un concert cu niște prieteni. Prietena ei acceptase să o ducă la aeroport și să stea la ea acasă pentru a avea grijă de cei doi câini ai ei în timpul absenței.
I-am trimis un mesaj cu o zi înainte cu un interval de timp de 10:00-10:15 când ar trebui să fie ridicat. Dar el nu a ajuns niciodată, făcând-o pe femeie să-și piardă zborul.
Femeia a spus că a suportat mai multe costuri ca urmare, inclusiv costul călătoriei a doua zi, costul transportului la aeroport și plasarea câinilor ei într-o canisa.
Ea a plătit, de asemenea, bilete de feribot pentru ca ea și iubitul ei să plece în vacanță la o oră separată pentru a-și vizita fiii și a spus că ar trebui să i se ramburseze costul biletului său.
Femeia a mărturisit că a încheiat un „contract verbal” cu partenerul ei că acesta o va duce la aeroport și va avea grijă de câinii ei.
Ea a susținut că bărbatului „îi plăcea să stea la ea acasă”, deoarece a avut grijă de câinii ei în trecut.
Însă decizia instanței, Cresia Coy, a spus că, pentru ca acordul să fie executoriu, trebuie să existe intenția de a crea o „relație obligatorie din punct de vedere juridic”.
„Partenerii, prietenii și colegii fac aranjamente sociale, dar este puțin probabil ca acestea să fie implementate legal, cu excepția cazului în care ambele părți se angajează într-o acțiune care demonstrează intenția de a-și respecta promisiunile”, a scris ea.
„Când prietenii nu își țin promisiunile, cealaltă persoană poate suferi consecințe financiare, dar este posibil să nu fie compensată pentru acea pierdere.
„Există multe exemple de prieteni care și-au dezamăgit prietenul, dar instanțele au susținut că este o pierdere irecuperabilă, cu excepția cazului în care promisiunea depășește faptul că este cunoscută printre prieteni și devine o promisiune pe care intenționează să o țină. „
Cowie a constatat că natura promisiunilor „au fost schimbate ca un dau și ia normal într-o relație intimă” și că nu a existat „nimic care să sugereze o intenție între părți” pentru ca iubitul femeii să-și respecte promisiunile.
„Părțile nu au luat nicio măsură pentru a demonstra intenția de a se abate de la acord ca o promisiune făcută între prieteni și pentru a crea consecințe obligatorii din punct de vedere juridic”, a scris ea.
„Deși a fost făcută o promisiune, aceasta nu echivalează cu un contract, face parte din acordurile de familie și relații domestice care nu pot fi puse în aplicare în Tribunalul pentru Contencios.
Potrivit ordinului, prietenul a trimis un e-mail în care spunea că nu va participa la ședința de judecată și nu a returnat un apel de urmărire de la hotărârea instanței.
Afirmația a fost respinsă.
The post O femeie din Noua Zeelandă își duce iubitul la Tribunalul pentru Contencios pentru că nu a dus-o la aeroport Noua Zeelandă first appeared on Obiectiv Jurnalul de Tulcea - Citeste ce vrei sa afli.